Радник Залужного закликав відправити в Україну вдосталь артилерії, щоб вигнати росіян

Радник Залужного закликав відправити в Україну вдосталь артилерії, щоб вигнати росіян

Укрінформ
Спеціальний радник головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, ветеран збройних сил США Ден Райс закликав відправити в Україну достатню кількість артилерійських установок та боєприпасів до них, щоб вигнати росіян

Про це в інтерв’ю Укрінформу сказав спеціальний радник головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, ветеран збройних сил США Ден Райс.

«Очевидним рішенням для завершення цієї війни на користь України є набагато більша кількість далекобійної артилерії та РСЗВ. Україна довела, що може ефективно знищувати російські війська з їхнім використанням. Бета-тест завершено. Час НАТО відправити в Україну достатню кількість артилерійських установок та боєприпасів до них, щоб вигнати росіян», - підкреслив Райс.

Радник головнокомандувача ЗСУ зауважив, що кожен, хто сумнівається в такій необхідності, має проїхати 40 годин із Кракова на Донбас і поспілкуватися із солдатами та офіцерами.

«Саме це я і зробив. Дайте Президенту Зеленському те, що йому потрібно, щоб виграти цю війну», - закликав ветеран американських збройних сил.

Читайте також: Єрмак обговорив із радником президента США підтримку України

Як повідомлялося, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг 4 серпня заявив, що країни - члени НАТО тісно співпрацюють з виробниками оборонного комплексу, щоби поставити більше зброї та обладнання в Україну і забезпечити її готовність до тривалого протистояння з рф.

Упродовж останніх місяців країни НАТО та інші союзники почали постачати в Україну більш досконалі системи озброєнь, у тому числі артилерійські ракетні системи HIMARS. За оцінками західних представників, ці озброєння вже змінили ситуацію на полі бою в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-