російські війська звели два понтонні мости біля Херсона - британська розвідка

російські війська звели два понтонні мости біля Херсона - британська розвідка

Укрінформ
У районі Херсона російські війська, ймовірно, встановили два понтонні мости та систему поромної переправи, щоб компенсувати той факт, що мости поблизу були пошкоджені під час останніх ударів.

Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться у щоденному звіті британської розвідки.

"У районі Херсона російські війська, ймовірно, встановили два понтонні мости та систему поромної переправи, щоб компенсувати той факт, що мости поблизу були пошкоджені під час останніх ударів", – йдеться у звіті.

Також вказується, що на нещодавно окупованих територіях на півдні України влада, встановлена ​​росією, швидше за все, перебуває під зростаючим тиском москви щодо консолідації свого контролю над регіоном і підготовки до референдумів про приєднання до росії пізніше цього року.

Читайте також: Після обстрілу Антонівського моста першою з Херсона втекла «єдина росія»

росія наразі класифікує окуповані території як тимчасову «військово-цивільну адміністрацію». Місцева влада, ймовірно, змушує населення розкривати особисті дані для складання списків голосування”, - вказується у звіті.

Читайте також: Через Мелітополь щодня проходять три-чотири колони ворожої техніки

Як повідомляв Укрінформ, російські військові вночі обстріляли з "Градів" Нікопольський район Дніпропетровської області - випустили по нічному Нікополю та Червоногригорівській громаді до 80 снарядів.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-