«Не здригнеться рука»: Данілов заявив, що Україна може відповісти на ракетні удари рф

«Не здригнеться рука»: Данілов заявив, що Україна може відповісти на ракетні удари рф

Укрінформ
Керівництву України відомо, звідки та з якого озброєння російські загарбники завдавали всі ракетні удари, ведеться моніторинг, і Україна може дати відповідь по тих територіях, звідки зараз летять ракети.

Про це в ефірі телемарафону сказав секретар РНБО Олексій Данілов, передає Укрінформ.

“Ми розуміємо, звідки це йшло та які наслідки цього процесу. 74% влучень не мають ніякого відношення до військових та військової інфраструктури. 74% - це влучення в цивільні об’єкти: школи, лікарні, торгівельні центри, будинки культури”, - наголосив Данілов.

Він запевнив, що в українського керівництва є воля ухвалювати серйозні рішення. "Ця воля нас врятувала 24-25 лютого. І якщо буде необхідно, повірте, не здригнеться ні в кого рука підписати те, що потрібно підписати для того, щоб ті об'єкти (з яких випускають ракети - ред) були знищені. Більше того, заява нашого Президента, що ми даватимемо відповідь саме по тих територіях, звідки це йде, - яскраве підтвердження цього", - підсумував Данілов.

Читайте також: Жодну систему залпового вогню HIMARS росіяни не знищили - Данілов

Як повідомляв Укрінформ, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що іноземне озброєння суттєво змінило ситуацію на фронті та допомогло встановили паритет у певних позиціях на передовій боротьби проти російської агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-