Данілов: Деокупація всієї країни - це тільки питання часу і черговості

Данілов: Деокупація всієї країни - це тільки питання часу і черговості

Укрінформ
Президент поставив перед військовими завдання деокупації не тільки півдня країни, а й всієї території держави. Це тільки питання часу і черговості.

Про це в ефірі "Радіо Свобода" сказав секретар РНБО Олексій Данілов, передає Укрінформ.

"Мова йде не тільки про Херсонщину, мова йде про деокупацію всієї нашої країни. І коли Президент ставить завдання нашим військовим, то мова йде про всю країну. Звичайно, ми не можемо одномоментно звільнити всі території, але Верховний головнокомандуючий ставив завдання, щоб наші території були звільнення від агресора. Питання тільки часу і черговості", - сказав Данілов.

Читайте також: Данілов: Західна зброя вже змінює хід війни, і це ми ще не починали

Він зауважив. що ми вже маємо результати роботи зброї, яку Україні передали міжнародні партнери. Зокрема, мова йде про знищення складів та штабів окупантів.

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Читайте також: росія не змогла окупувати Україну і готується до приєднання вже захоплених територій - ГУР

Упродовж останніх тижнів українські військові знищили 16 позицій, де розміщувалися російські казарми та склади з боєприпасами. Зокрема, серед знищеного: склади з боєприпасами у Перевальську, Попасній, Кадіївці на Луганщині; Ясинуватій, Сніжному, Макіївці, Донецьку; Чорнобаївці, Великому Бурлуку й Херсоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-