Данілов: Західна зброя вже змінює хід війни, і це ми ще не починали

Данілов: Західна зброя вже змінює хід війни, і це ми ще не починали

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявляє, що західна зброя, отримана Збройними силами України, уже змінює хід війни.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Твітері.

«Кількісні переваги росармії нівелюються українською ракетно-артилерійською точністю. Західна зброя для ЗСУ вже змінює хід війни. І це ми ще не починали!», - підкреслив Данілов.

Як повідомляв Укрінформ, 9 липня міністр оборони Олексій Резніков заявив, що перші чотири установки HIMARS, які Україна отримала від країн-партнерів, завдають більше ураження ворогу, ніж класичні перевірені часом гармати 152-го калібру.

Читайте також: Резніков: ЗСУ «пройшли випробування» західною зброєю і потребують більше постачань

Завдяки появі більш потужної західної зброї українські військові знищують склади з російськими боєприпасами на тимчасово захоплених територіях.

7 липня на зустрічі з керівниками фракцій держдуми рф путін сказав, що росія поки що не робила жодних серйозних дій у ході "спецоперації" в Україні. «Сьогодні ми чуємо, що нас хочуть перемогти на полі бою. Що тут скажеш, нехай спробують. Ми вже багато разів чули, що Захід хоче воювати з нами до останнього українця. Це трагедія для українського народу, але, схоже, все до цього і йде. Але всі повинні знати, що ми чогось серйозно поки що не починали», – сказав путін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-