Загроза повторного наступу з білорусі: Наєв перевірив позиції ЗСУ на півночі

Загроза повторного наступу з білорусі: Наєв перевірив позиції ЗСУ на півночі

Відео
Укрінформ
Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв здійснив робочу поїздку у Північну операційну зону, де тривають заходи з підсилення нашої оборони.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України у Фейсбуці.

Зазначають, що Генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав позиції військовослужбовців Збройних Сил України та прикордонників, які стали міцним “щитом”, щоб не дати противнику жодного шансу повторити наступ з півночі.

Він також поспілкувався з військовослужбовцями безпосередньо на позиціях, ознайомився з умовами їх служби, оцінив рівень оборони та обговорив тактичні плани захисту.

Читайте також: Польща повністю збудує стіну на кордоні з білоруссю до 15 липня

"На даний час ситуація повністю контролюється військовими частинами Збройних Сил України, підрозділами Державної прикордонної служби, підрозділами інших військових формувань та правоохоронних органів. Щодня наші оборонці виконують комплекс заходів щодо покращення інженерного обладнання оборонних позицій", – запевнив Наєв.

Як повідомив командувач, наразі тривають заходи з мінування небезпечних напрямків та облаштування інженерних загороджень.

Підрозділи Державної прикордонної служби України здійснюють заходи щодо укріплення державного кордону України на всіх небезпечних та загрозливих напрямках.

Читайте також: білорусь передала під повний контроль росії аеродром Зябрівка

За його словами, робота триває як в штабах та органах військового управління, де досвідчені бойові генерали щодня виконують завдання щодо підсилення нашої оборони на всіх напрямках. Безпосередньо на місцях командири бригад, батальйонів, рот та взводів вміло керують підлеглим особовим складом.

"Ця робота засвідчує сумлінне та правильне ставлення до ситуації всіх військовослужбовців. Все це дає нам впевненість у тому, що оборона буде стійкою та непрохідною для противника", – наголосив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України.

Також генерал-лейтенант нагородив відомчими відзнаками військовослужбовців, які особливо старанно проявили себе під час виконання завдань.

Як повідомляв Укрінформ, в ОК «Північ» розповіли, що на сході України артилеристи ЗСУ знищили одним ударом російський «Панцир-1С» за 15 млн доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-