росіяни вранці вдарили «Смерчем» по Миколаєву та випустили крилату ракету по Одесі

росіяни вранці вдарили «Смерчем» по Миколаєву та випустили крилату ракету по Одесі

Укрінформ
Рано вранці реактивною системою залпового вогню «Смерч» ворог вдарив по виробничій інфраструктурі Миколаєва.

Про це йдеться у повідомленні Оперативного командування "Південь" у Фейсбуці, передає Укрінформ

За даними ЗСУ, ворог знову використав понад десяток заборонених касетних та фугасних снарядів. Попередньо, постраждалих нема, масштаби руйнувань уточнюються.

Як зазначається, близько 10.00, з ворожого літака Су-30, з боку Чорного моря, по Одещині випущено крилату ракету типу Х-31, яка розірвалась над морем, прямуючи до узбережжя.

"Цілком імовірна зміна тактики ворога із нанесення масових осколкових уражень у місцях великих скупчень людей у прибережній зоні. Наразі без жертв", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: росія від початку війни випустила по Україні 626 ракет «Іскандер» і «Калібр»

За даними командування, корабельне угруповання ворожого флоту без змін – чотири надводних, два підводних ракетоносії і три вдк – продовжують тримати блокаду судноплавства та погрожувати застосуванням 40 крилатих ракет по всій території України.

У ніч на 8 липня наші ракетно-артилерійські підрозділи нанесли влучні потужні удари по двом командним пунктам ворожої армії. Результати дорозвідуються, наголосили у штабі.

Читайте також: росіяни випустили дві ракети Х-31 по Одещині, влучили в молдовський танкер

В ЗСУ закликали не наражайти себе на небезпеку. Оперативно і правильно реагувати на сигнали повітряних тривог, не порушувати норми правового режиму воєнного стану, дотримуватись встановлених обмежень – це збереже життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-