Зеленський: прапор України майорітиме в Криму

Зеленський: прапор України майорітиме в Криму

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський переконаний, що прапор нашої країни майорітиме над нині тимчасово окупованим Кримом, так само як зараз вже майорить над островом Зміїний.

Про це Глава держави сказав у своєму нічному зверненні "1 хвилина. 1 думка" в instagram, передає Укрінформ.

"Той, хто приречений повзати, не забере навіть Зміїний у тих, кому випало літати. Саме тому синьо-жовтий (прапор, - ред.) знову на острові, і колись він неодмінно буде на півострові, і в усіх наших окупованих містах і селах, і в кожному з них звучатиме наш гімн", - переконаний Зеленський.

Президент зазначив, що усі дні після повномасштабного вторгнення рф українцям не просто засинати, але всі ці дні ми знаємо, для чого прокидаємось, для кого і головне – ким.

"Ми – українці, просто люди, добрий, мирний народ. Ми не рвались у топи світових новин і у супергерої такою ціною. Усе, що прагнули – просто жити вільно на своїй землі. Але у Бога свій план. Якщо здолати дракона, від якого тремтіло пів світу, судилося саме нам і саме нам випало бути андердогом, якому дають три доби, а він б’ється п’ятий місяць, що ж, значить, ми, мабуть, недаремно саме ми. Значить, нам це під силу", - підкреслив глава держави.

Читайте також: Зеленський подякував за завершальний етап боротьби за острів Зміїний

Як повідомлялося, на початку липня підрозділи ЗСУ завершили військову операцію із зачищення острова Зміїний від техніки та озброєння російських загарбників, що втекли до тимчасово окупованого Криму. На острів був доставлений прапор України.

Читайте також: ЗСУ встановили фізичний контроль над островом Зміїний – Генштаб

За даними Forbes, росіяни втратили на Зміїному і в навколишніх водах техніки та озброєння майже 1 млрд дол. Найбільшою втратою загарбницької армії став флагман чорноморського флоту - ракетний крейсер "Москва" вартістю 750 млн доларів, що брав участь у захопленні острова. Судно стало "героєм" поштової марки, а 13 квітня було уражене ракетами та вже через день

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-