Трибунал із Сирією та войовничий кадиров - нові російські фейки

Трибунал із Сирією та войовничий кадиров - нові російські фейки

Укрінформ
Центр протидії дезінформації при РНБО оприлюднив нову добірку фейків, що їх поширила російська пропаганда станом на ранок 7 липня.

Про це повідомляє ЦПД у Телеграмі, передає Укрінформ .

ЗМІ рф повідомили, що в ефірі Sky News Australia екс-радник міноборони США Д.Макгрегор заявив: «[Україна] держава, що не відбулася, вона може повністю зникнути з карти… треба припинити вогонь. Австралія має наполягати на припиненні вогню та досягненні якоїсь угоди. Ми не можемо дозволити боротися до останнього українця». Зазначене є спробою тиску на суспільство Австралії з метою припинення постачання зброї в Україну. Це є відвертою маніпуляцією.

Читайте також: Вже хочуть забрати Аляску: ЦПД виклав нові фейки та маніпуляції роспропаганди

Також «глава мзс» ОРДО н.ніконорова заявила, що «Сирійська Арабська Республіка дала попередню згоду на участь у міжнародному трибуналі над військовими злочинцями у Донецьку». Це також є маніпуляцією.

Окрім того, глава Чечні р.кадиров заявив: «у мене лише одне прохання. Воно полягає в тому, щоб нам дозволили дійти до самого Києва і поквитатися з нашим кровним ворогам. Це все, що просимо. Все інше зробимо самі». Це ніщо інше як маніпуляція.

Читайте також: Українські міни в Лисичанську і 70 «кораблів-заручників» - свіжі фейки кремля

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-