Маляр зустрілася з міністром оборони Чехії - говорили про ситуацію на фронті та допомогу Україні

Маляр зустрілася з міністром оборони Чехії - говорили про ситуацію на фронті та допомогу Україні

Фото
Укрінформ
Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр та міністр оборони Чеської Республіки Яна Черноховова під час зустрічі у Львові обговорили ситуацію на фронті та допомогу Україні.

Про це Маляр повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Сьогодні я працювала у Львові, де перебувала з візитом міністр оборони Чеської Республіки Яна Черноховова. В нас відбулась дуже тепла зустріч. Звісно, говорили про війну та допомогу Україні», - написала Маляр.

Вона зауважила, що Чехія є однією з європейських держав, яка послідовно підтримує Україну у протидії військовій агресії проти рф.

За словами заступниці міністра оборони, Чехія надала Україні озброєння та військову техніку, а також допомагає в галузі військової медицини - навчає українських фахівців та лікує поранених.

Читайте також: Чехія назвала відновлення України пріоритетом під час свого головування у Раді ЄС

Маляр також звернула увагу на жорстку позицію Чехії щодо рф і запроваджені Прагою обмежувальні заходи.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-