Резніков: Україні потрібно більше зброї, щоб зупинити агресію рф

Резніков: Україні потрібно більше зброї, щоб зупинити агресію рф

Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков зауважує, що поки в Мадриді проходить саміт НАТО, тривають обстріли мирних українських міст – Україні потрібно більше зброї, щоб зупинити російську агресію.

Про це написав він у твіттері, передає Укрінформ.

«Армія України впевнено переходить на західну зброю та нові тактики її використання. Російська армія занурюється в кам'яний вік, але все ще переважає нас. Нам потрібно більше зброї! Під час саміту НАТО в Мадриді тривають обстріли мирних міст. НАТО здатне і повинне діяти, щоб зупинити цю агресію», – написав Резніков.

Читайте також: Столтенберг пояснив особливості нової структури сил НАТО

Як повідомлялося, 28-30 червня у Мадриді відбувається саміт НАТО. Глави держав та урядів розглядають шляхи посилення політики стримування й оборони, розвитку оборонних спроможностей Альянсу у новій ситуації з безпеки, що склалася після неспровокованого вторгнення росії в Україну.

Читайте також: Британія виділить Україні £1 мільярд для наступальних операцій

Уперше в історії Альянсу відбулося спільне пленарне засідання саміту за участю партнерів з Індо-Тихоокеанського регіону - Австралії, Японії, Нової Зеландії та Республіки Корея. У цій зустрічі також взяли участь лідери інших ключових партнерів НАТО – ЄС, Грузії, Фінляндії та Швеції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-