Загарбники скаржаться, що ЗСУ їх «розбивають у пух і прах» - перехоплення розвідки

Загарбники скаржаться, що ЗСУ їх «розбивають у пух і прах» - перехоплення розвідки

Аудіо
Укрінформ
У перехопленій розвідкою телефонній розмові терорист із «днр» розповів дружині, що їхній підрозділ «розбили в пух і прах», є багато загиблих і поранених.

Про це у Телеграмі повідомляє Головне управління розвідки Міноборони, передає Укрінформ.

"Зранку як почали … (обстрілювати) до 12-ї дня. Хоч би раз підтримали! Не знаю, зараз буде вирішуватися питання, ми всі пішли у відмову, більше нікуди ніхто. З мінометів, з чого тільки не крили. "На евакуацію" - сказали, а потім приїхали: а чого позиції залишили? Нехай вертаються. Та йдіть ви … (геть)! Вам треба, ви й вертайтеся", - розповідає вояк.

За його словами, їхній підрозділ українські військові "оточили і як дали … (прочуханки)". Загарбники по рації просили про підтримку, але їхні заклики були проігноровані.

"А потім (кажуть) – та вертайтеся! Там нікого нема. А пацани там неподалік були, росіяни звідти "на нозі" … (тікали). Комбат наш російський, не довезли. Хороший хлопець. Тільки 30 відзначили»», - розповідає загарбник.

Читайте також: військові рф масово тікають зі своїх підрозділів - перехоплення розвідки

Як повідомляв Укрінформ, втрати російської армії станом на 26 червня становлять 34 850 осіб, за останню добу ЗСУ знищили 150 загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-