військові рф масово тікають зі своїх підрозділів - перехоплення розвідки

військові рф масово тікають зі своїх підрозділів - перехоплення розвідки

Аудіо
Укрінформ
Загарбники масово тікають зі своїх підрозділів. 

Як передає Укрінформ, про це свідчить перехоплена розмова російського військового, яку Головне управління розвідки оприлюднило в Телеграмі.

«Вчора в наступ вони ходили. Я план подивився, кажу, хлопці ну вас на… (до дідька). Я з вами не піду. Вам п… (каюк) буде. Ніхто не знає по двохсотих. Там, кажуть, взагалі відділення в… (знищили) в БТР. Там трьохсотих троє людей залишилось. Якимось чином на зв’язок вийшли. Їх там кинули всіх. Хто міг з… (втекти), той з… (втік). Я вже думаю руки в ноги і вперед. Відпустку не дають, пішли на… (геть). Типу наступ, яка відпустка… Типу бабла не платять, заміни немає. А тут просто кинули, як м’ясо … (мерзенне). З… (втекло) вже людей вісімдесят. Нас залишилось людей шість», - так загарбник, який перебуває зараз у Харківській області, розповідає про спроби росіян атакувати позиції ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, за даними ГУР, російські загарбники примушують українських лікарів виписувати фіктивні довідки про нездатність до військової служби та спалюють тіла своїх убитих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-