Ворог поширює фейк про «підрив мостів» у Сєвєродонецьку, аби ЗСУ не змогли вийти з «Азоту»

Ворог поширює фейк про «підрив мостів» у Сєвєродонецьку, аби ЗСУ не змогли вийти з «Азоту»

Укрінформ
Ворог в одному з месенджерів робить розсилку фейкових повідомлень про нібито поразку ЗСУ в Сєвєродонецьку та зраду українського командування.

Про це повідомляє пресслужба Нацгвардії у Телеграмі, передає Укрінформ.

"ІПСО - інформаційно-психологічна операція з метою нагнітання паніки серед населення. Наразі поширюють повідомлення про масову зраду у Сєвєродонецьку. Повідомлення приходять в Телеграм. Це спам розсилка ворога", - наголосили в Нацгвардії.

Зокрема, в опубліковану скріншоті одного з таких повідомлень зазначається, що нібито українських загиблих або кидають у полі, або везуть у морги Дніпра та Миколаєва, а потім ховають у цих містах.

В іншому фейковому повідомленні йдеться про те, що нібито мости у Сєвєродонецьку українське командування підірвало, щоб українські бійці не змогли вийти з "Азоту", і додається, що "нам залишилося усього два варіанти, - померти або здатися у полон і залишитися живим".

Читайте також: кремль розганяє новий фейк про біолабораторії і лякає «секретним указом Зеленського»

Як повідомлялося, російські війська продовжують розгортати додаткові сили для підтримки наступальних операцій у районі Сєвєродонецьк-Лисичанськ, а оборона України залишається міцною. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-