На півдні ЗСУ знищили майже 60 загарбників, танк та самохідну гаубицю

На півдні ЗСУ знищили майже 60 загарбників, танк та самохідну гаубицю

Укрінформ
В операційній зоні українських сил оборони "Південь" зберігається динамічно-напружена обстановка.

Про це повідомляє у Фейсбуці Оперативне командування "Південь", передає Укрінформ"

"Противник намагається покращити своє положення, але, не маючи успіху, укріплюється на оборонних рубежах. Протягом дня по наших позиціях ворогом завдано авіаційного удару гелікоптерами Ка-52. У відповідь по ворожих підрозділах нашою авіацією завдано три ураження", - йдеться у повідомленні.

Також, при виконанні вогневих завдань, українські ракетно-артилерійські підрозділи знищили 59 рашистів, танк та шість інших броньованих машин, зенітно-ракетний комплекс «ТОР М1», реактивну систему залпового вогню, самохідну гаубицю «Гвоздика», п'ять автівок. окрім того, у трьох різних населених пунктах Херсонщини знищені три польові склади боєприпасів.

Читайте також: У Головнокомандувача ЗСУ підтвердили загибель російського генерала кутузова під Попасною

Тим часом, окупаційна влада на Херсонщині відбирає приватний бізнес у місцевих підприємців. Зокрема, загарбники хочуть привласнити регіональні АЗС, щоб на них продавати завезене з окупованого Криму пальне.

На Миколаївщині ворог продовжує обстріли населених пунктів вздовж лінії зіткнення і в тилу наших підрозділів, намагаючись створити ілюзію свого панування на максимально можливій частині області.

Читайте також: Бійці Об’єднаних сил знищили у неділю чотири танки та бойовий гелікоптер росіян

У Чорному морі корабельне угруповання ворожих кораблів вкотре переформатовується. Наразі в готовності до завдання ракетних ударів з моря перебувають надводний корабель і підводний човен, споряджені 12 крилатими ракетами. Також у готовності до дій перебувають п'ять великих десантних кораблів.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України зачистили половину Сєвєродонецька від російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-