Бійці Об’єднаних сил знищили у неділю чотири танки та бойовий гелікоптер росіян

Бійці Об’єднаних сил знищили у неділю чотири танки та бойовий гелікоптер росіян

Укрінформ
У зоні відповідальності Об’єднаних сил українські захисники в неділю знищили чотири танки, бойовий гелікоптер та три артилерійські системи російської федерації. 

Як передає Укрінформ, про це угруповання Об’єднаних сил повідомляє у Фейсбуці.

Бійці Об’єднаних сил продовжують ведення оборонної операції у визначеному районі відповідальності на Донецькому та Луганському напрямках.

За даними угруповання, уздовж усієї смуги оборони ворог застосовує бойову авіацію, реактивні системи залпового вогню, ствольну артилерію великих калібрів, танки, міномети різних систем, завдає ракетно-бомбових ударів по цивільних об’єктах інфраструктури та мирних житлових кварталах.

Загарбники обстріляли понад 20 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях, зруйнували й пошкодили 41 цивільний об’єкт, зокрема 33 житлові будинки, лікарню, водогін, комбікормовий завод, машинобудівний завод та сільськогосподарське підприємство.

Читайте також: На Запоріжжі ЗСУ збили ворожий літак

Унаслідок згаданих обстрілів загинули семеро цивільних осіб. Дані про загиблих і поранених уточнюються.

Українські захисники та захисниці зі складу угруповання Об’єднаних сил відбили в неділю сім атак російської армії. На двох локаціях бої тривають.

За добу, що минає, Об’єднані сили знищили чотири танки, три артилерійські системи, вісім бойових броньованих машин та три одиниці автомобільної техніки російських загарбників.

Підрозділи протиповітряної оборони України збили на сході бойовий гелікоптер Ка-52 та безпілотний літальний апарат ворога.

Читайте також: ЗСУ зачистили половину Сєвєродонецька від росіян - Гайдай

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 5 червня ліквідували близько 31 150 російських військових, що на 100 осіб більше порівняно з попередньою добою.

Фото Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-