Кулеба переконаний, що росія погодиться на припинення вогню лише за крок до поразки

Кулеба переконаний, що росія погодиться на припинення вогню лише за крок до поразки

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вважає, що зараз росія зосереджена на війні і погодиться на припинення вогню лише тоді, коли буде за крок до поразки.

Про це він заявив на брифінгу за підсумками участі у Всесвітньому економічному форумі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми погоджуємося, що припинення вогню необхідне, але я даю вам 100%, що коли росія погодиться на припинення вогню, це буде той момент, коли вона буде за крок від поразки у війні. І вони погодяться на припинення вогню з єдиною метою – врятуватися від поразки у війні. А до того війна триватиме», - наголосив Кулеба.

Читайте також: Кулеба розкритикував «сотні аргументів» НАТО для України, щоб не злити путіна

Він додав, що Київ щиро вітає будь-які зусилля, що ведуть до дипломатичного вирішення. Водночас міністр підкреслив: судячи з того, що бачимо на місцях, і з аналізу рішень кремля, росія зосереджена на війні, а не на дипломатії.

Як повідомляв Укрінформ, 25 травня Кулеба заявив, що Україна не піде на поступки путіну, бо стратегія його умиротворення з 2014 року до початку повномасштабного вторгнення вже зазнала провалу і не має шансів на успіх у майбутньому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-