Зеленський: Ми розуміли, що йде підготовка до повномасштабної війни, але обсягу ніхто не знав

Зеленський: Ми розуміли, що йде підготовка до повномасштабної війни, але обсягу ніхто не знав

Укрінформ
Україна розуміла, що росія готується до повномасштабної війни, але до кінця ніхто не знав, що відбуватиметься.

Про це сказав Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю з нагоди третьої річниці інавгурації, яке транслювали в ефірі інформаційного марафону «UAразом», повідомляє Укрінформ.

«Ми розуміли, що відбувається підготовка та чи інша. Обсяг, чи об'єм, чи нахабність того, результат чого ми побачили з вами, ніхто не розумів до кінця. Одна справа, коли ти розумієш, що з боку білорусі напевно підуть танки, а інша справа, що росія піде крізь білорусь на тебе. А інша справа, коли конкретно з білорусі летять ракети. Така різниця, здається, що невеличка. Попереджали, були меседжі, що з того боку може початися технікою наступ. Але різниця велика... Тому до кінця, що відбувається, ніхто не знав», - сказав Зеленський.

За його словами, всі готувалися до різних заходів, в України була своя підготовка, у різних держав була своя підготовка і попередження. Але, він зазначив, що більше деталей, якими володіла Україна, ніхто не знав.

Читайте також: Перемога у війні буде точно в бою, але закінчення стане дипломатичним - Зеленський

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. США, ЄС та інші країни ввели та продовжують запроваджувати санкції проти росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-