Перемога у війні буде точно в бою, але закінчення стане дипломатичним - Зеленський

Перемога у війні буде точно в бою, але закінчення стане дипломатичним - Зеленський

Відео
Укрінформ
Перемога у війні буде кривавою, в бою, але її кінцівка точно буде дипломатичною.

Про це сказав Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю з нагоди третьої річниці інавгурації, яке транслювали в ефірі інформаційного марафону "UAразом", повідомляє Укрінформ.

"Не ми починали цю війну, але нам її закінчувати. Я можу сьогодні повторити ці слова, але зміст інший... Я думав дійсно, що закінчити можна суто діалогом. Зараз я розумію, що закінчення також буде дипломатичним, саме закінчення, але, на жаль, я думав, що це діалог, який має відповідний термін, що в цьому діалозі можна буде знайти відповіді на багато питань, і на багато рішень з російської сторони. Я дійсно так вважав. А зараз це, як автомобіль, не бензиновий, і не електрокар, а гібрид. Тому і війна така - складна. І перемога буде дуже складна. Вона буде і кривавою, точно в бою, але кінцівка точно буде в дипломатії", - сказав Зеленський.

Читайте також: Загарбники намагаються витравити життя на захоплених територіях - Зеленський

Він зазначив, що є деякі речі, які можна вирішити тільки за столом перемовин.

Як повідомлялося, раніше радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що переговорний процес між Україною та російською федерацією нині призупинено.

Читайте також: У цій війні виборюється місце України у світі – Зеленський

Останні очні переговори між українською та російською делегаціями відбулися 29 березня у Стамбулі. Українська делегація виступила тоді з низкою пропозицій щодо припинення війни, серед яких - підписання міжнародного договору про гарантії безпеки для України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-