Загарбники намагаються витравити життя на захоплених територіях - Зеленський

Загарбники намагаються витравити життя на захоплених територіях - Зеленський

Укрінформ
Загарбники продовжують намагатися наступати на сході України, знищуючи на попіл міста, а також намагаються витравити нормальне життя на тимчасово захоплених територіях на Херсонщині й Запоріжжі.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Продовжують спроби наступу на Донбасі. Вони (російські війська – ред.) знищили на попіл Рубіжне, Волноваху, як Маріуполь. Намагаються зробити те саме із Сєвєродонецьком та багатьма іншими містами. Вони роблять усе, щоб витравити будь-яке нормальне життя на Херсонщині, у тих районах Запорізької області, куди вони зайшли», - сказав Зеленський.

Президент нагадав, що у п’ятницю ворог завдав ракетних ударів по Одеській області, Полтавщині, Житомирщині та Харківщині.

Читайте також: Зеленський: Відновлення «Мрії» - питання іміджу України та пам'яті про загиблих пілотів

«У місті Лозова окупанти знищили будинок культури. Звичайно, росія зробила вже все можливе, щоб на її території не залишилося жодного місця для культури. Але до чого тут наша Харківщина? Хай би в себе в росії й підривали те, що в них залишилося від будинків культури, якщо їм так хочеться», - зауважив Зеленський.

Як повідомлялося, у місті Лозова на Харківщині внаслідок ракетного удару у четвер поранені щонайменше 7 людей, серед них дитина.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-