Влада Маріуполя знає імена і телефони зрадників, які прирікають на тортури своїх земляків

Влада Маріуполя знає імена і телефони зрадників, які прирікають на тортури своїх земляків

Список
Укрінформ
Радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко оприлюднив список зрадників, які очолили ворожу комендатуру у десяти населених пунктах навколо Маріуполя.

Фотографію цього списика з прізвищами зрадників та їх мобільними телефонами (місцевого оператора «Фенікс») він опублікував у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Маріуполь. Список зрадників в одному місці. Завжди було цікаво, що відчуває ця мраZота, коли передає окупантам в тюрми на тортури своїх колишніх колег, сусідів, земляків? МраZота», - підписав Андрющенко під фотографією.

У цьому списку прізвища «нових» комендантів у селищах Володарське, Кремінівка, Розовка, Новотроїцьке, Ольгинка, Донське, Юр’ївка, Виноградне, Мангуш та місті Волноваха.

Читайте також: У Маріуполі росіяни видали «гуманітарний набір» на місяць, якого вистачає на три дні

Як повідомлялося, агресія росії спровокувала в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично зруйновано обстрілами російських загарбників.

Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Маріупольський міський голова заявляв, що з початку російського вторгнення у місті загинули до 20 тисяч мирних жителів. Нині у заблокованому Маріуполі залишаються близько 100 тисяч мирних жителів.

Читайте також: У заблокованому Маріуполі залишаються люди, які мріють опинитися у вільній Україні

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «відновлення життя міста».

Фото: Stringer, Anadolu Agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-