Україна успішно атакує ППО та судна постачання рф біля Зміїного – Міноборони Британії

Україна успішно атакує ППО та судна постачання рф біля Зміїного – Міноборони Британії

Укрінформ
Українські військові успішно завдають удари безпілотниками "Байрактар" по російській протиповітряній обороні та суднах забезпечення навколо острову Зміїний.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міноборони Великої Британії у Твіттері.

"Україна успішно завдала ударів по російській протиповітряній обороні та суднам забезпечення безпілотниками «Байрактар». Судна постачання росії мають мінімальний захист у західній частині Чорного моря після відступу російського флоту до Криму після втрати (крейсера – ред.) «Москва»", - заявили у відомстві.

У Міноборони додали, що поточні зусилля росії щодо збільшення своїх сил на острові Зміїний дають Україні більше можливостей для знищення російських військ та військової техніки.

Читайте також: США готові надати Україні всі необхідні можливості для протидії рф - глава Пентагону

Як повідомлялося, "Байрактари" біля Зміїного знищили російський десантний катер типу "Серна", два десантно-штурмові катери типу "Раптор", малий десантний катер та ПЗРК "Тор", а 80 загарбників пішли на дно.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Читайте також: путін думає, що підвищення ставок у війні з Україною допоможе йому досягти успіхів – ЦРУ

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-