Розвідка назвала ще 68 воєнних злочинців рф

Розвідка назвала ще 68 воєнних злочинців рф

Список
Укрінформ
68 російських воєнних злочинців нагороджують відзнаками, якими свого часу нагороджували ветеранів Другої світової війни.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

«Напередодні 9 травня за вчинення геноциду народу України та нищення інфраструктури української держави, військовослужбовців 54 бригади управління 35 загальновійськової армії східного військового округу армії країни-окупанта (в/ч 53790), що дислокується у місті Бєлогорськ, нагороджують медалями “жукова”, “суворова”, “за отвагу” та орденами “мужества», - йдеться в повідомленні.

У ГУР зазначили, що згідно з указом про “медаль жукова”, нагорода призначена для вручення ветеранам “великої вітчизняної війни, органів нквс, збройних сил срср та особам які перенесли блокаду”.

Медалі “за отвагу” і ордени “мужества” російські загарбники, мабуть, заслужили за “подвиги” під час мародерства, крадіжок побутової техніки та спідньої білизни українців.

Читайте також: Розвідка перехопила розмову росіянина про тортури над українськими полоненими

Зі списком "відзначених" російських воєнних злочинців можна ознайомитись тут.

Як повідомлялося, 24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-