Зеленський каже, що рф не можна дати «невеликий відпочинок», бо вона повернеться

Зеленський каже, що рф не можна дати «невеликий відпочинок», бо вона повернеться

Відео
Укрінформ
Україна готова відновити територіальну цілісність, а не віддати частину території росії, бо це означатиме, що люди загинули просто так.

Про це в інтерв’ю грецькому виданню EPT News сказав Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу.

"Насильницькі зміни кордонів - саме так це відбувається, а в іншому випадку кордони не змінюються в України. Ми готові відновити нашу територіальну цілісність навпаки, а в іншому випадку, якщо ми будемо готові на те, щоб віддати частину росії, то це говорить, що ці люди всі загинули просто так", - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський пояснив, як для нього виглядає перемога

Він додав, що росія ж не зупиниться на частині території, як не зупинилась на Криму, а так просто дати рф невеликий відпочинок перед тим, що "вони почнуть агресію через два-три роки - ми не готові на це".

Зеленський нагадав, що українські військові борються з у багато-багато разів чисельнішою російською армією, і техніки у рф більше у 20-30 разів, ніж в України. Крім того, Президент зауважив, що росії дуже вигідно говорити, що вона воює з країнами НАТО або із США, тому що Україна дає відсіч російській армії. А для внутрішнього споживача необхідно показати, що росія дуже міцна і вона воює з усім Заходом, і щоб "бити по тому, що Україна не є суб'єктом".

Читайте також: Зеленський каже, що росіяни ненавидять Україну, бо не можуть вийти за межі телевізора

Зеленський наголосив, що українські військові воюють за Україну проти російської армії, яка зайшла на нашу територію.

Із 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинять спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-