Зеленський каже, що росіяни ненавидять Україну, бо не можуть вийти за межі телевізора

Зеленський каже, що росіяни ненавидять Україну, бо не можуть вийти за межі телевізора

Укрінформ
росіяни не готові вийти за межі того інформаційного простору, яке створила для них держава.

Про це сказав Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю проєкту 60 Мinutes австралійського телеканалу Nine Network, передає Укрінформ.

"Суспільство їх, яке завжди було сусідами з Україною, воно попало в цей інформаційний простір, і вони нас ненавидять через те, що їм по телевізору кажуть, що нас є за що ненавидіти, що ми якісь радикальні люди, над кимось знущаємось, і ми воюємо. Вони навіть не зрозуміли, що вони повірили, що ми з ними воюємо. Вони навіть не вийшли на вулицю, і не подивились, чи їздять у них там танки, як у нас по вулиці. Ні, там нічого немає, немає пострілів, танків, їх не підриває. Нічого такого не було, вони прийшли на нашу землю. Але вони не готові навіть подивитися, що на вулицях, в дзеркало подивитись, зрозуміти, хто вони. Просто вийти за межі цього інформаційного простору. Подивитись правді в очі. Читати щось окрім російського. Будь-які інтернет-видання будь-якої країни світу", - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський розповів про замахи на своє життя – але «в путіна проблем більше»

Він зазначив, що світ не проти всіх людей в росії, просто світ вже не сприймає політику путіна, не сприймає диктатуру, бо вже давно пройшов все це.

"Вони (росіяни - ред.) зробили цей світ, в якому їм комфортно, і в ньому вони вбивають нас. І нікого не приймають, якщо у когось інша думка. Тобто це вбивство іншої думки", - додав Президент.

Читайте також: Зеленському пропонували евакуюватися не лише міжнародні партнери, а й українські спецслужби

Як повідомлялося, із 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинять спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-