Зеленський розповів про замахи на своє життя – але «в путіна проблем більше»

Зеленський розповів про замахи на своє життя – але «в путіна проблем більше»

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що не боїться намірів керівництва російської федерації вбити його. Проте йому страшно за українців, які потерпають від російської військової агресії.

Відповідну заяву він зробив в інтерв‘ю австралійському телеканалу Nine Network, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це не так багато. 10 (замахів на життя – ред.)? Це не так страшно. Я думаю, що в президента російської федерації набагато більше проблем, судячи зі ставлення всього світу до їх політики. Я думаю, що те, що пережили всі ми і переживаємо зараз, коли люди сидять у підвалах, їх катують, у колодязях навіть знаходили… Думаю, у мене більш-менш ситуація не така страшна. Мені страшно за людей, особливо, за ті сім‘ї, які втратили близьких. Я вважаю, поки в тебе є сім‘я і ти не втратив близьких людей, немає нічого, що не можна виправити і нічого суперстрашного", – сказав глава Української держави.

Читайте також: Постачання сучасної артилерії в Україну змінить характер війни - WP

Як повідомлялося, у березні член делегації України в переговорах з росією, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що глава Української держави Володимир Зеленський пережив вже більше десяти спроб замаху на його життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-