лавров визнав, що «переможних» успіхів армії рф до 9 травня не очікується

лавров визнав, що «переможних» успіхів армії рф до 9 травня не очікується

Укрінформ
глава мзс рф сергій лавров заявив, що російські військові не будуть "штучно підганяти" військові дії в Україні під якусь дату, включаючи День перемоги 9 травня.

Про це він заявив в інтерв'ю італійської телекомпанії "Медіасет", передає Укрінформ із посиланням на рашистські ЗМІ.

Він заявив, що темпи наступу на території України "не залежать від дат", а провал путінської "спецоперації" спробував пояснити тим, що російська армія нібито "мінімізує будь-які ризики" для українських громадян та російських військових.

Читайте також: лавров заявив, що рф обговорює з Україною «зняття санкцій»

При цьому москва хоче, щоб Україна добровільно припинила спротив.

Жителів заблокованого рф Маріуполя, які ховаються від бомбардувань рашистів у підвалах "Азовсталі", лавров назвав ймовірними "західними офіцерами та найманцями".

Також лавров заявив, що російська сторона не вимагає, аби Президент Зеленський здався, але вимагає, щоб він наказав армії та українцям "припинити спротив".

Читайте також: В ОП стверджують, що зняття санкцій на переговорах з росією не обговорюється

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-