Зеленський пояснив, як для нього виглядає перемога

Зеленський пояснив, як для нього виглядає перемога

Укрінформ
Люди, які живуть на великих відстанях від України, не до кінця розуміють, що відбувається в зонах бойових дій на території нашої держави внаслідок агресії росії.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський в інтерв‘ю австралійському телеканалу Nine Network, відповідаючи на запитання, чи люди на великих відстанях розуміють, якою жахливою є ситуація в Україні, передає кореспондент Укрінформу,

"До кінця не розуміють. Людям не все одно, що у нас відбувається на 100%, але на 100% зрозуміти, що відбувається, їм складно. Неможливо відчути біль, поки не втратив когось із своїх, неможливо відчути біль від поранення, поки ця куля не прилетіла в тебе. Я нікому не бажаю цього, я просто хочу сказати, що саме так всі все відчувають", - сказав Президент.

Читайте також: Зеленський каже, що росіяни ненавидять Україну, бо не можуть вийти за межі телевізора

Він додав, що навіть всередині країни мешканцям західної України дуже боляче за нашу державу, але їм все одно складно відчути, що відбувається в Маріуполі. Проте після того, як маріупольців приймають у якомусь західному місті, й переселенці в деталях розповідають, що їм довелося пережити, це все сприймається по-іншому.

Читайте також: Зеленському пропонували евакуюватися не лише міжнародні партнери, а й українські спецслужби

Відповідаючи на запитання, як для вас виглядає перемога, Зеленський зазначив: "Просто повернути своє, просто спокій на нашій землі, щоб люди наші повернулись до себе, нічого зайвого не потрібно, ніякі не потрібні зайві речі, зайві гроші".

Зеленський також наголосив, що більшість українців, які зараз перебувають за кордоном, хочуть повернутися додому.

Читайте також: Зеленський розповів про замахи на своє життя – але «в путіна проблем більше»

"Перемога виглядає комфортом, коли ти вдома зі своєю сім'єю. І коли у тебе забирають саме це, то ти розумієш - ось вони, справжні цінності", - додав Президент.

Із 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинять спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-