Війська рф планують штурмувати Дніпропетровщину - розвідка

Війська рф планують штурмувати Дніпропетровщину - розвідка

Аудіо
Укрінформ
російські загарбники планують найближчим часом штурмувати Дніпропетровську область.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє в Телеграмі.

"Нещодавнє перехоплення розмови військовослужбовця окупаційної армії розкрило найближчі плани росіян на сході України та ще раз підтвердило репутацію загарбників як професійних мародерів", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що в розмові з дружиною мобілізований з території так званої "днр" військовий на ім'я Руслан, підрозділ якого дислокується в Зеленодольску Дніпропетровської області, повідомив, що найближчим часом планується новий наступ.

"Будемо штурмувати Дніпропетровську область. Підтягнулися літаки, авіація", - заявив він.

Попередні плани - повернутися додому після трьох місяців війни - не справдилися. Тепер орієнтовна дата закінчення служби - це кінець серпня - початок вересня.

Руслан також хвалиться дружині "бойовими здобутками": "Сьогодні одну штуку цікаву промутили. Сп… (вкрали) сім сонячних батарей. Промислових, великих".

Дружина скаржиться, що з травня їй не будуть виплачувати зарплатню (вона вихователь дитячого садка). Мовляв, їх і так годують та забезпечують господарськими товарами.

Читайте також: Український спротив може зруйнувати план кремля створити «хнр» – розвідка

Чоловік запевняє, що скоро все зміниться, адже "поклали багато пацанів. Мовчати ніхто не буде. Багато чого надивився. У нас республіки зажерлись дуже сильно. Тут у всіх такий настрій. Все це безслідно не минеться, коли всі ми додому повернемось. Що вони зробили, скільки пацанів перебили, скільки скалічили".

У відповідь на це дружина додає: "Ось тому я і не хочу хлопчика. Щоб ось так якісь тварюки забрали просто…".

Читайте також: росіяни так хочуть втекти з війни в Україні, що готові вбивати в тіло осколки

"Прикметно, що ані чоловік, ані дружина, при всьому своєму обуренні, жодним чином не засуджують причину своїх негараздів - війну та масові вбивства. І ставляться до цього просто як до чергової "роботи", - зауважують у ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України перехопила розмову російського військового зі знайомою-співробітницею спецслужб рф, у якій вони обговорювали катування українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-