Український спротив може зруйнувати план кремля створити «хнр» – розвідка

Український спротив може зруйнувати план кремля створити «хнр» – розвідка

Укрінформ
Зірвати референдум та всі плани російських загарбників зі створення так званої хнр може спротив і активна позиція громадян України на тимчасово окупованих територіях.

Як передає Укрінформ, про це сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в ефірі телеканалу "Настоящее время", про що повідомляється в Телеграмі ГУР МОУ.

"путіну до 9 травня потрібно продемонструвати свій успіх. Він усе буде робити для того, щоб будь-якими методами провести референдум та сказати, що "народ Херсонщини" проголосив "херсонську народну республіку" і хоче увійти до складу росії. Це буде подаватися як одна із перемог російських окупаційних військ на території України. Наступними кроками можуть бути Запорізька… Одеська… Це стратегія путіна, яку він намагається реалізувати на території незалежних держав колишнього радянського союзу", – заявив Скібіцький.

Читайте також: У кремлі розглядають план створення «Южной Руси» в окупованих районах України - «Схеми»

Як зазначається, тактика країни-окупанта на тимчасово окупованих територіях України – це встановлення силовими структурами жорсткого контролю за територією та призначення на посади в органах місцевої влади маріонеток, які будуть виконувати всі вказівки кремля.

Проте, за словами представника воєнної розвідки України, зірвати референдум та всі плани окупантів зі створення так званої хнр може спротив і активна позиція громадян України на тимчасово окупованих територіях.

Читайте також: Стійкість херсонців – неоціненний внесок у перемогу України над рашизмом

Як повідомляв Укрінформ, російські військові готують низку псевдореферендумів для "легалізації" окупаційних адміністрацій. Зокрема, за даними ГУР МОУ, на тимчасово захопленій території Херсонської області готуються до проведення "референдуму" зі створення псевдореспубліки "хнр" та визнання окупаційної влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-