росіяни дивуються, що попри тортури не можуть «розколоти» українців

росіяни дивуються, що попри тортури не можуть «розколоти» українців

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України перехопила розмову російського військового з його знайомою-співробітницею спецслужб рф, в якій вони обговорювали катування українців.

Про це повідомляє СБУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Росіяни продовжують грубо порушувати міжнародні правила поводження з військовополоненими. Катування українських чоловіків і жінок поставлено на потік і триває навіть на території рф, куди їх вивозять для «вибивання інформації». Про це свідчить телефонна розмова російського окупанта, який зараз перебуває в Україні, з його знайомою-співробітницею спецслужб рф", - зазначили у СБУ.

Читайте також: Священник ПЦУ з Херсона розповів про тортури, яких зазнав у полоні загарбників

У розмові загарбник говорить, дивуючись силі духу українців: «Двоих поймали. Младше нас… Начинаем колоть – ни х...на. Отвели одного в лес, второго допрашиваем. Стрельнули, ну, типа убили. Тот х.. что сказал! Ладно… Положили под колесо ногу, проехали – х.. что сказал!».

Його співрозмовниця відповідає, що вона також «багато чого може розповісти, але не може». При цьому катування українських військових називає «прийомом», після якого «хлопців відправляють на лікарняний». «Дядька твой к нам приезжает периодически на первый прием. Говорит: «Не жалеть! Они шли убивать». Бабы приезжают. Я вот принимала, ногти поломала. А так ребята уезжают на больничные после приема с поломанными ногами, руками… Ну, весело, там весело. Есть, что рассказать», - каже вона.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-