Схід України: ворог посилює наступ одночасно на всіх напрямках

Схід України: ворог посилює наступ одночасно на всіх напрямках

Укрінформ
Війська російської федерації поступово підвищують інтенсивність ведення наступу на сході України одночасно на всіх напрямках, а найбільша їхня активність спостерігається на Слобожанському та Донецькому напрямках.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник на брифінгу в об`єднаному медіацентрі «Україна-Укрінформ», повідомляє Укрінформ.

Він поінформував, що противник проводить наступальну операцію у Східній операційній зоні.

Мотузяник наголосив, що основна мета противника наразі залишається незмінною – це оточення угруповання сил оборони України, встановлення повного контролю над територією Донецької, Луганської, а також Херсонської областей, і забезпечення стійкості сухопутного коридору з окупованою територією Автономної Республіки Крим.

Читайте також: У Чорному морі рф тримає три носії «Калібрів» - сумарний залп до 20 ракет

“Російські війська поступово підвищують інтенсивність ведення наступу на сході України одночасно на всіх напрямках, і найбільша їх активність спостерігається на Слобожанському та Донецькому. Окрім того, відмічено ознаки підготовки агресора до ще більшої активізації бойових дій”, - повідомив речник Міноборони.

За його словами, на це вказують окремі підготовчі дії противника.

Читайте також: Розвідники зафіксували літаки рф на аеродромі в білорусі за 130 кілометрів від України

“Наприклад, у Балаклійській центральній клінічній районній лікарні звільняються ліжко-місця та облаштовано додатковий польовий госпіталь. А в російському місті Ростов-на-Дону на території військового клінічного госпіталя розгорнуто додаткові холодильні установки для зберігання тіл загиблих військовослужбовців”, - повідомив Мотузяник.

З 24 лютого в Україні триває повномасштабна війна проти російських загарбників. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-