У Чорному морі рф тримає три носії «Калібрів» - сумарний залп до 20 ракет

У Чорному морі рф тримає три носії «Калібрів» - сумарний залп до 20 ракет

Укрінформ
В акваторії Чорного моря перебувають три російські носії крилатих ракет морського базування типу “Калібр”, їхній сумарний залп становить до 20 ракет.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник на брифінгу в об`єднаному медіацентрі «Україна-Укрінформ», повідомляє Укрінформ.

“В акваторії Чорного моря наразі перебуває три носії крилатих ракет морського базування типу “Калібр”. Їх сумарний ракетний залп становить до 20 ракет”, - сказав Мотузяник.

Читайте також: За добу росіяни обстріляли 21 населений пункт на Донбасі, є загиблі

За його словами, кораблі російського ЧФ в акваторіях Чорного та Азовського морів продовжують завдавати ракетних ударів по території України, а також ведуть розвідку та надають вогневу підтримку своїм військам на Приморському напрямку.

Читайте також: Ворог розгорнув у Чорному морі близько 20 кораблів та субмарин із крилатими ракетами

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-