Розвідники зафіксували літаки рф на аеродромі в білорусі за 130 кілометрів від України

Розвідники зафіксували літаки рф на аеродромі в білорусі за 130 кілометрів від України

Укрінформ
На відстані 130 кілометрів від державного кордону з Україною на аеродромі в Брестській області республіки білорусь знаходяться шість літаків оперативно-тактичної авіації росії, а в Могилівській області розгорнуто дивізіон ОТРК “Искандер”.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник на брифінгу в б`єднаному медіацентрі «Україна-Укрінформ», повідомляє Укрінформ.

“Як стало відомо нашій розвідці, на аеродромі в брестській області білорусі на відстані 130 км від державного кордону з Україною перебуває шість літаків оперативно-тактичної авіації росії. І також у могильовській області на відстані 170 км від кордону з Україною розгорнуто дивізіон оперативно тактичного ракетного комплексу “Искандер””, - повідомив Мотузяник.

Він поінформував, що обстановка на Волинському та Поліському напрямках "залишається без суттєвих змін".

Читайте також: Неподалік кордону України росіяни розгорнули установки «Іскандер-М»

“Визначені підрозділи збройних сил республіки білорусь продовжують виконувати завдання з посилення білоруського - українського кордону в Брестській і Гомельській областях. Водночас не виключається здійснення противником провокацій з подальшим звинуваченням у них Збройних сил України”, - зазначив Мотузяник.

Окрім того, зауважив він, зберігається загроза завдання противником ракетних ударів по території військової та цивільної інфраструктури України з території білорусі.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-