Загарбники можуть приєднати Маріуполь до ростовської області рф - радник мера

Загарбники можуть приєднати Маріуполь до ростовської області рф - радник мера

Укрінформ
Оголошений російськими загарбниками «мером» Маріуполя Костянтин Іващенко заявив, що місто приєднають до ростовської області рф.

Таку інформацію оприлюднив у Телеграмі радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Псевдомер Маріуполя Костянтин «трупожер» Іващенко на зустрічах з маріупольцами на питання територіального підпорядкування неодноразово наголошував, що Маріуполь буде приєднано до ростовської області на росіі», - написав Андрющенко.

Він заявив, що така інформація скоріше говорить про «реальність планів Кремля».

Читайте також: Домовитися з рф про визволення людей із Маріуполя наразі не вдається - Подоляк

За словами Андрющенка, дітей, яких зібрали в єдиній непошкодженій агресором школі міста зобов’язали підписувати зошити по-новому, вказуючи належність до росії.

«Власне про приєднання до росії. Повідомляють, що в школі діти вже підписують зошити «Маріуполь. ростовська область», - зазначив радник мера.

Як повідомлялось, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

Читайте також: росія готує пропагандистський «престур» у Маріуполь для лояльних ЗМІ — розвідка

Маріупольський міський голова раніше заявляв, що від початку російського вторгнення у місті загинули до 20 тисяч мирних жителів.

Колаборанта  Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та роблять картинку «відновлення життя міста».

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-