рф випустила по Україні більшість своїх ракет, але ще може продовжувати терор - Зеленський

рф випустила по Україні більшість своїх ракет, але ще може продовжувати терор - Зеленський

Укрінформ
росія вже випустила по Україні більшу частину свого ракетного потенціалу, але ще має достатньо для продовження ракетного терору проти українців.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні, передає Укрінформ.

«росія вже відстріляла по Україні більшу частину свого ракетного арсеналу. Звичайно, у них ще залишаються ракети, звісно, вони ще можуть продовжувати ракетний терор проти наших людей», - сказав він.

Глава держави підкреслив, що вже скоєне російськими загарбниками в Україні є достатнім аргументом для світу, щоб визнати рф спонсором тероризму, а російську армію – терористичною організацією.

Читайте також: Обстріл Миколаєва: ворог ударив протикорабельною ракетою з території Криму

Зеленський пообіцяв наполягати на цьому під час переговорів з міжнародними партнерами та запевнив, що альтернативи такому визнанню просто немає

«російська держава стала терористом і їй не соромно. А якщо не соромно, то це свідомо, а отже, має бути максимальна відповідальність», - зазначив Президент.

Читайте також: Зеленський назвав покидьками росіян, які обстріляли Одесу напередодні Великодня

24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-