Обстріл Миколаєва: ворог ударив протикорабельною ракетою з території Криму

Обстріл Миколаєва: ворог ударив протикорабельною ракетою з території Криму

Фото
Укрінформ
Обстріл Миколаєва о 5 годині 23 квітня війська рф здійснили з територіїї тимчасово окупованого півострова Крим протикорабельною ракетою типу Х-35.

Про це із посиланням на комендатуру сил оборони Миколаєва повідомляє у Фейсбуці пресслужба Миколаївської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

Наслідки обстрілу Миколаєва Фото: Миколаївська обласна державна адміністрація

"Ракетний обстріл було здійснено з території тимчасово окупованого півострова Крим протикорабельною ракетою типу Х-35 з берегового мобільного ракетного комплексу типу "БАЛ", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Миколаєві вночі ворожа ракета влучила у кафе

За інформацією комендатури, подібний тип ракет є застарілим, проте технічні характеристики дозволяють їм бути малопомітною ціллю для засобів ППО через невеликі розміри та низьку висоту польоту. Нецільове використання подібних ракет наводить на висновки щодо зменшення запасів більш сучасних зразків озброєння у ворога, зауважили у комендатурі.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 23 квітня російські загарбники обстріляли житловий будинок в одному з районів Миколаєва. У результаті вибуху пошкоджено тролейбусну лінію електропередачі, зруйновано кафе, пошкоджено продуктовий магазин та офіс приватного підприємця. У кількох прилеглих домах вибито шибки. Люди не постраждали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-