Зеленський назвав покидьками росіян, які обстріляли Одесу напередодні Великодня

Зеленський назвав покидьками росіян, які обстріляли Одесу напередодні Великодня

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський назвав покидьками росіян, які напередодні Великодня обстріляли Одесу, внаслідок чого загинули вже 8 людей, серед яких і 3-місячна дитина.

Глава держави висловив на пресконференції своє обурення на адресу рф, у якої, за його словами, немає нічого святого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ви ж бачите, що навіть перед Великоднем, у це велике християнське свято, сьогодні до Одеси прилетіли 7 ракет. Дві ми збили. Але решта влучила у багатоповерховий житловий будинок. 8 людей загинули, серед них і 3-місячна дитина. Війна почалася, коли цій дитині був лише місяць. Ви уявляєте, що відбувається? Покидьки смердючі. Як їх ще назвати? Інших немає слів", - заявив Президент.

Він наголосив, що ці немислимі звірства відбуваються у святкові дні. "Їм взагалі на все начхати. Від якого вони Бога? Які їхні цінності, який їхній російський християнський світ? Середньовіччя! І це на улюблену Одесу, яку вони називають Одеса-мама", - обурився Зеленський.

Читайте також: В Одесі від ракетного обстрілу рф загинули п’ятеро людей, 18 - поранені

Як повідомляв Укрінформ, 23 квітня близько 14:35 у Київському районі Одеси внаслідок ворожих обстрілів сталося влучення боєприпасу в шістнадцятиповерховий житловий будинок з подальшим займанням квартир на 4 і 5 поверхах. Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак повідомив про 5-х убитих, серед яких тримісячна дитина, і 18 поранених українських громадян.

Ракетні удари по Одесі російські війська завдали з Каспійського моря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-