Донбас, коридор у Крим та Придністров'я – нові цілі війни російської армії

Донбас, коридор у Крим та Придністров'я – нові цілі війни російської армії

Укрінформ
Міноборони Росії оголосило поточні цілі війни, розв'язаної в Україні: повний контроль над Донбасом та Південною Україною, включаючи сухопутний коридор у Крим та Придністров'я.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє газета «Комерсант» з посиланням на заступника командувача Центрального військового округу Рустама Міннекаєва.

«З початку другої фази спецоперації, вона вже почалася буквально два дні тому, одним із завдань російської армії є встановлення повного контролю над Донбасом та Південною Україною. Це дозволить забезпечити сухопутний коридор у Крим, а також впливати на життєво важливі об'єкти української економіки», - сказав Міннекаєв на річних зборах Спілки підприємств оборонних галузей промисловості Свердловської області.

Він також додав, що контроль над півднем України може дати зс росії ще один вихід у Придністров'ї, де нібито «зазначаються факти утиску російськомовного населення».

Читайте також: Яценюк засудив спроби урядів Грузії та Молдови зберегти нейтралітет у війні росії проти України

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинять спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-