Данілов не вірить у жоден мирний договір з росією

Данілов не вірить у жоден мирний договір з росією

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки й оборони не вірить у жоден мирний догововір з російською федерацією і переконаний, що навіть у разі його підписання війна може повернутися у будь-який час.

Про це він заявив в інтерв’ю Українській правді, повідомляє Укрінформ.

«В будь-який час. Я не вірю в жоден мирний договір з російською федерацією. У нас за часи нашої історії їх було вже дуже і дуже багато. І вони їх постійно порушували», - відповів Данілов на запитання, чи війна може повернутися за кілька років, навіть якщо буде підписаний якийсь мирний договір.

Секретар РНБО вважає, що зараз Україна має шанс, який уже був у 1991-му, 2004-му та 2014-му роках, і важливо цей шанс нині не втратити.

Читайте також: Секретар РНБО: Не вірю, що росія буде колись демократичною країною

«Але за цей шанс ми зараз сплачуємо дуже велику ціну. Ми платимо життями наших громадян, наших цивільних, наших діточок, які, як янголи, зараз там на небі дивляться», - зауважив секретар РНБО.

У цьому контексті він так пояснив, чому до українців таке ставлення з боку росіян.

«Тільки тому, що вважають, що ми маємо бути у них (росіян – ред.) десь там під їх чоботом? Це нам не підходить. Тому перемога для мене – це можливість врешті-решт побудувати країну», - підкреслив Данілов.

Читайте також: В Україні створили орган, який каратиме воєнних злочинців рф у будь-якій частині світу – Данілов

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-