Воєнні злочини: розвідка оприлюднила дані артилеристів рф, які вбивали мирних українців

Воєнні злочини: розвідка оприлюднила дані артилеристів рф, які вбивали мирних українців

Укрінформ
Головне управління розвідки Міноборони України оприлюднило чергові данні росіян, які скоїли воєнні злочини проти українського народу.

Про це йдетьсяу повідомленні ГУР у Телеграмі, передає Укрінформ

"ГУР МО України здобуло дані на російських воєнних злочинців, що належать до найвищого командного складу, усвідомлено виконують накази путінського режиму щодо знищення Української держави!" – йдеться у повідомленні.

Зокрема, це Шуваєв Георгій Іванович – начальник ракетних військ та артилерії 1-ї танкової армії (в/ч 73621, Баковка, Одинцовський район, Московська область) Західного військового округу ЗС рф, полковник. Він бере безпосередню участь у відкритому військовому вторгненні в Україну. Підлеглий особовий склад здійснював обстріл міст та сіл Сумської та Харківської областей, що призвело до значних жертв серед мирного населення.

Блажко Олександр Сергійович – командир 288-ї артилерійської бригади 1-ї танкової армії Західного військового округу ЗС рф, полковник. Бере безпосередню участь у відкритому військовому вторгненні в Україну. Підлеглий особовий склад також здійснював обстріл міст та сіл Сумської та Харківської областей, що призвело до значних жертв серед мирного населення.

"Покидьки! Без честі, душі та совісті. Жодний бункер не врятує від покарання за тяжкі злочини проти українського народу!" – наголошує розвідка.

Читайте також: У Раді Європи створили групу експертів, яка допомагатиме Україні розслідувати воєнні злочини

ГУР МОУ також здобуло список військовослужбовців 288-ї артилерійської бригади (в/ч 30683, м. Муліно) 1-ї танкової армії Західного військового округу ЗС рф, які скоїли воєнні злочини проти народу України.

Список можна знайти за посиланням.

Читайте також: Воєнні злочини росії: прокуратура створила сайт для збору свідчень і доказів

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення до України. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і сіл, руйнує інфраструктуру, катує мирне населення на захоплених територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-