путін хоче «утилізувати» у Маріуполі злочинців, які чинили звірства на Київщині - «Азов»

путін хоче «утилізувати» у Маріуполі злочинців, які чинили звірства на Київщині - «Азов»

Укрінформ
У боях проти захисників Маріуполя путін хоче "утилізувати" злочинців, які чинили звірства на Київщині. 

Про це заявив заступник командира полку "Азов" капітан Святослав Паламар (друг Калина) у відеозверненні в Телеграм-каналі полку, передає Укрінформ.

"Ворог не припиняє спроб взяти штурмом територію "Азовсталі", ситуація важка, подекуди критична. За підтримки танків, бронетехніки та піхоти, артилерійських обстрілів, ракетних ударів ворог намагається прорватися... Характерно, що їхня техніка з маркуванням "V" - це саме ті злочинці, які вчиняли злочини проти цивільного населення на Київському напрямку", - зазначив Паламар.

Він висловив думку, що таким чином путін хоче "замести сліди та ліквідувати цих ублюдків, які творили страшні звірства з нашими громадянами".

Як повідомляв Укрінформ, на початку квітня Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були визволені від російських загарбників. У визволених містах та селах зафіксовані масові вбивства загарбниками цивільних.

Читайте також: Арахамія: Готові з Подоляком виїхати до Маріуполя, щойно буде підтвердження від росії

Нині там ведуть роботи з відновлення світла, газу та водопостачання, ліквідовують наслідки перебування російських військ.

У селищі Бородянка Київської області рятувальники розібрали всі завали зруйнованих під час бойових дій будівель, загалом виявили 41 загиблого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-