Арахамія: Готові з Подоляком виїхати до Маріуполя, щойно буде підтвердження від росії

Арахамія: Готові з Подоляком виїхати до Маріуполя, щойно буде підтвердження від росії

Укрінформ
Голова української переговірної делегації Давид Арахамія заявив, що вони з радником керівника Офісу Президента і членом делегації Михайлом Подоляком готові виїхати на переговори до Маріуполя, щойно отримають підтвердження від російської сторони.

Про це він написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Ми з Михайлом Подоляком готові прибути до Маріуполя для проведення переговорів із російською стороною щодо евакуації нашого військового гарнізону і мирних жителів", – зазначив він.

Арахамія наголосив, що представники української делегації підтримують постійний зв’язок з українськими захисниками в Маріуполі.

"Сьогодні в розмові із захисниками міста була озвучена пропозиція провести безпосередньо на місці переговорний раунд щодо евакуації нашого військового гарнізону. Зі свого боку ми готові виїхати на такі переговори в будь-який момент, як тільки отримаємо підтвердження російської сторони", – констатував політик.

Читайте також: Поки що українська армія не може розблокувати Маріуполь — Президент

Як повідомляв Укрінформ, заступник командира полку "Азова" Святослав Паламар (друг Калина) повідомив, що командування оборонців міста Маріуполь спілкувалося з радником глави ОП Михайлом Подоляком і керівником переговорної групи Давидом Арахамією, які заявили про готовність прибути до Маріуполя на переговори з представниками рф володимиром мединським та леонідом слуцьким щодо евакуації військового гарнізону.

Згодом Подоляк підтвердив готовність провести спеціальний раунд переговорів із російською федерацією у Маріуполі.

Фото: sluga-narodu.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-