Президент: Кожна затримка в постачанні зброї – це дозвіл росії вбивати українців

Президент: Кожна затримка в постачанні зброї – це дозвіл росії вбивати українців

Укрінформ
Деякі запити України на постачання зброї досі залишаються без відповідей, а по деяких поставки можуть початися не раніше травня.

Кожне затягування в наданні озброєння є дозволом росії вбивати українців, заявив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

«Завершився вже 53-ій день війни, і по деяких пунктах у наших запитах зброї ми очікуємо відповідей 53 дні. А деякі відповіді формулюються так, що постачання може розпочатися хіба що у травні. Я прямо кажу в таких випадках: кожна затримка зброї, кожне політичне затягування – це дозвіл росії забирати життя українців. Саме так росія це трактує. Саме так не повинно бути в реальності», - зазначив Президент.

Читайте також: Захисники Маріуполя тримають оборону - попри вимоги загарбників здатися в полон

Зеленський висловив вдячність міжнародним партнерам, хто допомагає дійсно всім, чим може допомогти.

Він підкреслив, що незабаром росія може почати новий наступ на сході, й ті, хто має необхідну Україні зброю та боєприпаси, але притримує свою допомогу, повинні знати, що від них також залежить доля цієї битви, доля людей, які можуть бути врятовані.

В Україні триває 53-я доба повномасштабного вторгнення російської федерації, війська якої обстрілюють і знищують ключові об'єкти критичної та цивільної інфраструктури, жорстоко вбивають українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-