росія назавжди програла Україну та весь світ - Зеленський

росія назавжди програла Україну та весь світ - Зеленський

Укрінформ
російські загарбники вдаються до терору проти мирного населення на сході та півдні України, але це не допоможе їм виграти війну - наш народ та світ рф уже не сприймають.

Про це у відеозверненні  сказав Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"В окупованих районах Херсонської та Запорізької областей російські військові продовжують терор проти мирних мешканців нашої держави. Відшукують усіх, хто хоч колись був пов'язаний з українською армією чи державними структурами. Окупанти думають, що їм це якось спростить контроль над територією. Але вони дуже помиляються. Вони обманюють самі себе. Проблема окупантів не в тому, що їх не сприймають якісь активісти, ветерани чи журналісти. Проблема росії в тому, що її не сприймає – і ніколи вже не сприйматиме – увесь український народ. росія назавжди програла Україну. Та й що там казати – увесь світ програла. Ніде вже її не сприйматимуть", - сказав Зеленський.

Читайте також: Тривалість війни залежить від ефективності інструментів впливу на росію - Зеленський

Президент наголосив, що жорстокість, із якою російські війська намагаються завоювати Приазов'я, схід України, Харківщину, лише добиває навіть мінімальні шанси цих територій і людей, які там живуть, хоч коли-небудь у майбутньому мати будь-які зв'язки з росією.

"Можливо, десь у росії за жорстокість і поважають. Але в Україні за жорстокість зневажають. І карають. І це обов'язково", - наголосив Зеленський.

Читайте також: Зеленський закликав Байдена визнати росію державою-спонсором тероризму

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинять спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Фото: Верховна Рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-