Смертельна зброя та гумдопомога: топвоєначальник НАТО закликає світ підтримувати Україну

Смертельна зброя та гумдопомога: топвоєначальник НАТО закликає світ підтримувати Україну

Укрінформ
Голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер закликав світ продовжувати всіляко підтримувати Україну в її опору російській агресії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Yonhap.

«Я вважаю, що це надзвичайно важливо, щоб Україна отримувала всю підтримку, зокрема, й морально-психологічну, яка надзвичайно важлива для нації, яка бореться за своє існування. Тому не варто недооцінювати такий вид підтримки», - сказав Бауер під час візиту до Південної Кореї.

За його словами, якщо країна вирішить підтримати Україну одним із трьох способів, а саме, передачею несмертельної зброї, смертельної зброї або гуманітарної допомоги, то це прекрасно.

Читайте також: Миколаєву якнайшвидше потрібна зброя – Кім

Бауер також наголосив на важливості навчати українських військових як користуватися зброєю, якщо країна вирішить відправити будь-яку військову техніку.

«Якщо ви посилаєте зброю, яка не відома особам, які мають воювати з нею, то ви повинні розглянути не лише відправку зброї, але й переконатися, що ця зброя може бути використана, а тому солдати потребують навчання», - зазначив він.

24 лютого росія напала на Україну, почала масовані бомбардування мирних міст і селищ, російські військові розв’язали масовий терор на тимчасово захоплених територіях.

Фото: Yonhap

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-