У Маріупольському порту агресор обстріляв криголам «Капітан Бєлоусов»

У Маріупольському порту агресор обстріляв криголам «Капітан Бєлоусов»

Укрінформ
У Маріупольському морському порту російський агресор обстріляв криголам «Капітан Белоусов», на якому знаходився цивільний екіпаж. Є загиблий та поранені.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомили бійці полку «Азов», які боронять місто Маріуполь.

«Сьогодні вночі російські окупаційні війська у Маріупольському торгівельному порту обстріляли криголам «Капітан Белоусов», на якому знаходився цивільний екіпаж. Внаслідок обстрілу одна людина загинула, ще кількох було поранено», - йдеться у повідомленні.

Бійці наголосили, що «путінські вбивці продовжують нищити порт Маріуполя, в якому знаходяться і іноземні кораблі з екіпажами».

Читайте також: Ворог обстріляв Одещину трьома ракетами з Криму, є постраждалі

Як повідомлялося, російська агресія спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу. За словами Маріупольського міського голови Вадима Бойченка, у Маріуполі кількість жертв серед мирного населення становить близько 5 тис. осіб, з них близько 210 дітей.

У заблокованому російськими загарбниками Маріуполі зараз перебувають близько 130 тис. мирних людей, вони благають про порятунок.

Читайте також: Україна в ОБСЄ: росія хоче приховати свої воєнні злочини в Маріуполі

Маріуполь російські війська перетворили на величезну руїну, жителі з голоду втрачають свідомість на вулицях, ворожі авіабомби їх живцем ховають у бомбосховищах.

У Маріуполі знаходяться бійці полку «Азов», які продовжують боронити місто.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-