Ворог обстріляв Одещину трьома ракетами з Криму, є постраждалі

Ворог обстріляв Одещину трьома ракетами з Криму, є постраждалі

Укрінформ
Внаслідок ракетного удару ворога по Одеській області є постраждалі, їхня кількість уточнюється.

Як передає Укрінформ, про це Оперативне командування "Південь" повідомляє у Фейсбуці.

“Вночі з території Кримського півострова ворог завдав ракетного удару трьома керованими ракетами по Одещині. Пошкоджено 2 будівлі, на жаль, є постраждалі, їх кількість уточнюється”, - ідеться у повідомленні.

Як зауважили у командуванні, на фоні ракетних ударів звичайна практика ворога – активізація диверсійно-розвідувальних груп, зокрема у прикордонних регіонах. Метою є посилення психологічного тиску на цивільне населення, поширення паніки.

Крім того, корабельне угруповання рф продовжує ведення розвідки, блокуючи українські порти і судна в них.

“На Миколаївському та Херсонському напрямах наші війська суттєво посунули ворога напередодні. Але обстановка напружена: противник інтенсивно обстрілює відвойовані у нього території. Цілями окупантів залишаються об'єкти цивільної інфраструктури”, - зазначили в ОК “Південь”.

Також над Херсонщиною військовослужбовці українських підрозділів знищили ще два безпілотних літальних апарати "Орлан-10".

За попередню добу втрати противника на південному напрямку склали: особового складу – 15 осіб, ворожої техніки – 7 одиниць.

Як повідомляв Укрінформ з посиланням на Генштаб Збройних сил України, в останні дні ворог намагається покращити тактичне положення на Південнобузькому напрямку. Не виключається використання території самопроголошеної придністровсько-молдавської республіки для підтримки наступальної операції на зазначеному напрямку.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-