Вночі ворог завдав ракетного удару по Одещині

Вночі ворог завдав ракетного удару по Одещині

Укрінформ
У ніч на 8 квітня ворог завдав ракетного удару по Одещині. Тим часом підрозділи українських ППО готуються до збиття рашистських літаків, що прямуватимуть на аеродром Тирасполя.

Про це повідомляє у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«Вночі прилетіли ракети. Деталі уточнюються. Ворожі літаки, що підуть курсом на Тирасполь - не долетять. Зіб'ємо», - зазначив Братчук.

Як він уточнив, ППО потурбувались про ворожі літаки, що можуть прямувати на аеродром Тирасполя – в напрямку тимчасово окупованої території Молдови.

Читайте також: ЗСУ готові реагувати на наміри ворога активізувати сили у придністров

«Кожен з них, що спробує пролетіти через територію України, буде збита. Відразу. Незалежно від того, чи на борту буде особовий склад або техніка», - додав речник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на Генштаб ЗСУ, в останні дні ворог намагається покращити тактичне положення на Південнобузькому напрямку. Не виключається використання території самопроголошеної придністровсько-молдавської республіки для підтримки наступальної операції на зазначеному напрямку.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-