Українським військовим вдалось уникнути засідки загарбників під Києвом

Українським військовим вдалось уникнути засідки загарбників під Києвом

Укрінформ
Своєчасний інформаційний обмін між ГУР МО та НАБУ допоміг військовослужбовцям ЗСУ уникнути засідки, що була підготовлена для них окупаційними військами на одному із напрямів наступу на м. Київ.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони у Фейсбук, передає Укрінформ.

"ГУР МО налагодило ефективну співпрацю з НАБУ в складі Міжвідомчого координаційного центру. Зокрема, своєчасний інформаційний обмін між ГУР МО та НАБУ допоміг військовослужбовцям ЗСУ уникнути засідки, що була підготовлена для них окупаційними військами на одному із напрямів наступу на м. Київ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що впродовж березня – квітня від працівників Національного антикорупційного бюро України, які входять до складу Міжвідомчого координаційного центру при Головному управлінні розвідки МОУ, отримано і взято для подальшої роботи значний обсяг інформації. Отримані дані дозволили завчасно дізнатися про плани ворога, дислокацію ворожих сил і засобів, їх переміщення та врятувати життя українських військових.

Читайте також: Воєнні злочини у Бучі, Ірпені та Гостомелі: Україна має поіменний список рашистів

Близько 180 таких інформаційних повідомлень безпосередньо використані відповідними підрозділами ЗСУ під час бойових дій та здійснення заходів із стримування збройної агресії росії.

Як повідомлялось, розвідка виявила документи росгвардії, які виявлено на території Київської області, свідчать, що росіяни на окупованих територіях планували вбивати мирних українців.

Фото: НАБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-